Четвер, 28.03.2024, 21:32

Відділ технічних засобів навчання ІП " Стратегія"

Пошук
Меню сайту
Головна » 2009 » Квітень » 2 » Міжнародна конференція 19-20 березня 2009 рік
10:28
Міжнародна конференція 19-20 березня 2009 рік
В інституті підприємництва "Стратегія" 19 та 20 лютого проходила Міжнародна науково-практична конференція, присвячена проблемам розвитку підприємництва в Україні. Конференція має статус міжнародної вже третій рік, однак остання зустріч вчених була найбільш представницькою - виступ делегатів з університетів Дніпропетровська, Львова, Черкас,  Києва, а також їхніх закордонних колег підтвердили високий інтерес вчених до  запропонованої теми.
Мер міста, В.Ф.Голуб, на початку конференції навів дані, що характеризують активність місцевих підприємців - приватний бізнес все більше впливає на життя міста.  Наведені цифри говорять про високий потенціал розвитку підприємництва в нашій країні.
Гості обговорювали як загальні питання підвищення ефективності бізнесу, так і практичні пропозиції щодо організації обліку, мотивації персоналу, керування ризиками, інформатизації. 
Багатьох учасників конференції пов'язують зі "Стратегією" не тільки спільні наукові інтереси, але й спільні плани розвитку. Зокрема, представник Вищої школи бізнесу з міста Катовіце (Польща), Стефан Дирка, погоджував з ректором "Стратегії", доктором наук Шумейко О.О. документи, що стосуються спільної підготовки магістрів-менеджерів. Партнерів з Польщі приваблює вдале розташування ВНЗ, його державний статус,  високий рівень викладання та розвинена матеріальна база.
         25 лютого Інституту підприємництва "Стратегія" виповнилося 17 років. Успішно проведена міжнародна конференція  стала і прекрасним подарунком до цієї дати і свідченням зрілості та конкурентноспроможності інституту.
Переглядів: 1058 | Додав: inna | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]