Четвер, 28.03.2024, 20:19

Відділ технічних засобів навчання ІП " Стратегія"

Пошук
Меню сайту
Головна » 2009 » Грудень » 24 » Шановні викладачі, співробітники та студенти ІП «Стратегія»!
08:52
Шановні викладачі, співробітники та студенти ІП «Стратегія»!

Шановні викладачі, співробітники та студенти ІП «Стратегія»!

Добігає до кінця 2009 рік, який пов'язаний в нашій свідомості з цілою низкою негараздів, серед яких, і каліфорнійський грип, і проблеми з тепло-забезпеченням наших корпусів, і економічна криза, і постійна політична криза… Але все проходить і це пройде також. Кожен день 2009 року наближає Новий 2010 рік, в якому наші сподівання на краще.

Пройшов 2009 рік, досить складний і проблемний, але незважаючи на непросту економічну та демографічну ситуацію, наш інститут працював стабільно, з кожним днем все тісніше інтегруючись в європейську освітню систему. У нас є здобутки в напрямі ліцензування та акредитації спеціальностей, участі наших викладачів і студентів в наукових конференціях, в отриманні нашими студентами призів переможців на різних форумах. Традиційно наші студенти займають призові міста на міських змаганнях з різних видів спорту. Фактично ІП «Стратегія» представляє собою культурний молодіжний центр нашого міста, на території нашого інституту силами співробітників «Стратегії» традиційно проводиться інтелектуальна гра «Брейн Ринг», в якій приймає участь молодь не тільки з Жовтих Вод, але й з інших міст та містечок нашого регіону.

Таким чином, підбиваючи підсумки 2009 року, можна з певністю сказати, що він приніс немало здобутків нашому колективу. У Новому 2010 році перед нами постануть нові завдання і я упевнений, що наш колектив з ними успішно упорається.

Нехай в Новому році відчуття радості не залишить Вас, нехай Ваша праця проносить Вам задоволення, а всім нам користь.

Бажаю Вам та Вашій родині здоров’я, мудрості та кохання!

З повагою ректор ІП "Стратегія"            О. О. Шумейко

Переглядів: 1441 | Додав: sergejtarasyuk | Рейтинг: 1.5/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]