П`ятниця, 29.03.2024, 11:00

Відділ технічних засобів навчання ІП " Стратегія"

Пошук
Меню сайту
Головна » 2010 » Травень » 13 » Магнат
09:09
Магнат
23 квітня в Інституті підприємництва «Стратегія» пройшов традиційний бізнес-тренінг «Підприємницька гра« Магнат ».
Мета даної гри полягає в тому, щоб майбутні випускники-підприємці вже в стінах інституту почали проявляти себе і застосовувати теоретичні знання на практиці. Перед кожною групою стояло завдання створити підприємство, яке принесе максимальний прибуток і тим самим виграш команді.
Для того, щоб зареєструвати своє підприємство, капітан команди повинен був пройти реєстрацію в наступних службах: СЕС, пожежній службі, в податковій інспекції та виконкомі. Всі ці інстанції були організовані хлопцями з студентського клубу. За підсумками реєстрації було заявлено 21 підприємство.
Такого розмаїття підприємств за весь час існування гри ще не було: тири, казино, ресторани, кафе, Spa-салони, фото-студії, розважальні комплекси, сувенірні лавки і навіть була «Третьяковська галерея». Всі послуги і товари можна було купити за віртуальні гроші «Магнати» (у народі тугрики). У цьому році вперше у школярів міста була можливість взяти участь у грі в ролі покупців.
За підсумками гри була визначена трійка лідерів: третє місце-підприємство «Очумелые ручки» (сувенірна продукція), друге місце-підприємство «Шинок», а переможцями гри став ресторан-караоке «Чорний кіт». Всі три команди отримали грамоти та грошові винагороди. Так само були нагороджені й інші команди у різних номінаціях.
Бізнес-тренінг «Підприємницька гра« Магнат »- це відмінна можливість проявити себе і відчути всі складності ведення бізнесу.

Уляна Зикова, М-05-52


Переглядів: 1097 | Додав: sergejtarasyuk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]