П`ятниця, 26.04.2024, 00:52

Відділ технічних засобів навчання ІП " Стратегія"

Пошук
Меню сайту
Головна » 2010 » Травень » 13 » Tesol Ukraine
09:27
Tesol Ukraine

15-17 квітня 2010 року викладачі кафедри гуманітарних та соціально-економічних основ управління Скрипник Л.І., Орел Л.М. та Гончарук Н.В. взяли участь у XV щорічний національній науково-практичній конференції TESOL-Ukraine « Вивчення англійської мови в контексті безперервної освіти», яка проходила у Рівненському Державному Гуманітарному Університеті.


Конференція організована і проводиться факультетом іноземної філології РДГУ спільно з TESOL-Ukraine, українською філією міжнародною асоціації викладачів англійської мови TESOL, штаб-квартира якої знаходиться в США. Конференція проходить за підтримки Відділу з питань викладання англійської мови Посольства США в Україні.

Конференція проходила в форматі міжнародної конференції.  Представники  76 університетів  та 25 шкіл України, 285 науковців та викладачів вищої школи та  експертів з України, США, Польщі, Грузії, Вірменії та Азербайджану взяли участь в роботі пленарних засідань, майстер класів, семінарів, секційних засідань, дискусіях.


Мета конференції - сприяти запровадженню інноваційних  технологій в процес вивчення англійської мови та поширення нових наукових напрацювань з новітніх  методів викладання англійської мови, підтримувати обмін досвідом  вітчизняних та зарубіжних науковців і викладачів у питаннях розробки сучасних навчальних програм іноземної мови та  технологій тестування якості навчання.

Тож участь представників ІП «Стратегія» у подібних заходах підтверджує незупинне прагнення викладачів інституту самовдосконалення та ще раз доводить високу якість освітніх послуг, що їх надає інститут.

Переглядів: 3302 | Додав: sergejtarasyuk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]